Србија

КОНАЧНО СЕ ОТКРИЛО: Ово су све бизарне ситуације, које прате породицу МАРЈАНОВИЋ !

Убиство певачице Јелене Марјановић (33), која је свирепо убијена 2. априла 2016. године, од самог почетка пратиле су бројне контроверзе, мистерије и бизарни догађаји.

Ситуације и преокрети у овом случају готово да су били филмски, па је тешко поверовати да се, током три године од злочина, уопште све то догодило… Мистериозни мушкарац на гробу, гастрабајтерка као мамац истражитеља, спорт и песма приватног истражитеља о Јелени, проклетство породице… Неретко су читавој конфузији доприносили управо чланови породице Марјановић својим контрадикторним изјавама, чудним понашањем и начином живота. Зоран, главни осумњичени за злочин, у једном тренутку ушао је у ријалити где је причао о целом том случају, његова мајка никада убијеној снајки није отишла на гроб јер то може да шкоди „њеној енергији“, а његов отац за злочин је оптуживао „мистериозног љубавника“… Таман када смо помислили да је бизарностима дошао крај, јер се Зоран нашао пред судом, на дан изношења његове одбране судија је његовим браниоцима и тужиоцу дала мистериозно писмо које је стигло у суд. У писму пише да за злочин није крив Зоран, већ бизнисмен Драгоје Милинковић из Прибоја…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

ЗОРАНОВЕ „АСТРАЛНЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ“

У данима после Зорановог хапшења, због сумње да је свирепо убио супругу Јелену Марјановић на насипу у Црвенки код Борче, на интернету је освануо његов први интервју који је као дечак дао новинарима часописа Треће око. У овом интервјуу он је причао да од седме године доживљава „астралне пројекције у сну“. Зоран је тада причао о астралним световима и њиховим нивоима са којима се упознао током тих паранормалних искустава.

„Астрални свет је град мртвих, како би се реко. У сну, кад заспим, ишао сам до првог нивоа астрала. Има четири негативна нивоа и седам позитивних. Негативни су за убице и оне који не раде позитивно. Тамо сам видео људе који и нису баш људи“, испричао је тада Зоран Марјановић.

АФЕРЕ ОЖАЛОШЋЕНОГ УДОВЦА

Рада Матић, гастрабајтерка из Беча, родом из Коцељеве, као и Зорица Митровић, жене су са којима је Марјановић довођен у везу након убиства супруге. Матићева је у жижу јавности доспела након што су медији објавили њену преписку са Марјановићем кога је упознала преко Фејсбук групе „Подршка за Зорана“, свега месец и по дана након злочина. Убрзо се, како пише „Курир“, испоставило да је Матићева сарађивала са истражитељима, који су покушали преко њеног односа са Зораном, да сазнају више о зллочину. У тренутку када је разоткривена, Матићева је ушла у сукоб са Зорицом Митровић, са којом је Зоран у том периоду наводно био у вези. Матићева је скочила на полицијски аутомобил како би покушала да спречи Зораново хапшење. Након тога о њој се у медијима више није писало.

ПРОКЛЕТСТВО ПОРОДИЦЕ КРСМАНОВИЋ

Око годину дана пре него што је убијена, Јелени Марјановић (девојачко Крсмановић) преминуо је стриц, с којим је била јако блиска након смрти оца. И отац и он преминули су од рака. Неколико месеци након Јеленине сахране преминула је и њена Мајка Зорица, која је, такође, боловала од рака. Серија смрти покренула је причу о проклетству ове несрећне породице.

ЕСТРАДНА ФОРЕНЗИКА

Једна од најконтроверзнијих личности случаја убиства певачице био је Ненад Шипка, директор Центра за форензичког истраживања из Новог Сада. Нјега су ангажовали рођаци убијене певачице, незадовољни истрагом коју су водили државни органи. Шипка је непрекидно тврдио да певачица није убијена на насипу, већ да је њено тело тамо накнадно бачено. Тужилаштву и полицији се нудио као сведок, али су његови напори остали безуспешни. Најбизарнији моменат био је када је на крају отпевао песму посвећену убијеној певачици, како је тврдио, на наговор Јеленине сестре Теодоре Крсмановић. За песму је снимио и спот што је читаву јавност оставило без текста.

СВЕКРВА КОЈА НЕ ИДЕ НА ГРОБЉЕ И „ЛЕЧИ ЕНЕРГИЈОМ“

Зорица Марјановић, свекрва убијене певачице, вероватно је најмистериознији и најинтригантнији члан породице. Међу мештанима Борче позната је као надрилекарка која лечи својом биоенергијом. За помоћ су јој се, наводно, обраћале и многе познате личности. Да се бави надрилекарством откривено је убрзо након убиства певачице због чега је споразумно осуђена на условну казну затвора од три месеца. Све је интригирало и то што Зорица није била на Јелениној сахрану, нити на било ком помену. Породица је правдала да она на гробље „не сме да иде због својих моћи“. Необично је било и то, што је на дан када је откривено Јеленино убиство, она мазала нокте на рукама као да се ништа страшно није догодило. Она, такође, никада није посетила сина који је у затвору провео месеце због овог злочина.

РИЈАЛИТИ ХАПШЕЊЕ

Почетком септембра 2017., Зоран Марјановић учествовао је у једном ријалити програму. Пред камерама је провео нешто мање од две недеље, а одмах по изласку је ухапшен и први пут званично осумњичен за овај злочин. У притвору је провео 10 месеци, а неколико месеци касније оптужен је. На суђењу, које је почело прошле недеље, Зоран је причао и о свом боравку у ријалитију тврдећи да није ушао због популарности „већ да би јавно рекао све о злочину“, јер „раније није имао прилику“.

ТАЈКУН ЉУБАВНИК

Након хапшења Марјановића, његов отац Владимир, који је до тада о Јелени увек причао као о „анђелу“ и најбољој жени и мајци, променио је плочу.

„Јелена је била у вези са тајкуном. Он је веома моћан и држи пола града. Јелена му је тражила да се разведе, али он није хтео и зато ју је убио“, почео је тада да прича старији Марјановић. Након овога о мистериозном љубавнику више нико није причао.

МИСТЕРИОЗНИ МЕСАР НА ГРОБЉУ

Појава мистериозног мушкарца у белој мајици на четрдесетодневном помену Јелени Марјановић узбунила је окупљене. Многи су почели да причају да је можда то убица. Мушкарац је одмах ухапшен и приведен на информативни разговор, међутим испоставило се да је реч о младићу који је био певачицин фан.

„Нисам лудак, ни убица, Јеену сам волео као рођену сестру. У сну му се јавила и рекла да морам да „дођем на њену сахрану“, испричао је он полицајцима.

Извор: Блиц.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ