Идвајамо

РАСПЛАКАЛА ЦЕО РЕГИОН! Северина открила: Узели су ми сина!

Северина Којић изгубила је спор са Миланом Поповићем око старатељства над сином Александром.

Северина Којић огласила се након што је судија Теа Голуб јутрос је, 28. новембра, у Општинском грађанском суду у Загребу, донела привремену меру којом одлучује да дете живи са оцем Миланом Поповићем, који ће самостално бринути о здрављу и образовању детета.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Не знам шта бих вам рекла. Нисам ово очекивала због тога јер је направљен преседан у поступању – рекла је гушећи се у сузама Северина Којић.

Подсетимо, Теа Голуб у одлуци није навела на којој ће адреси дечак живети.

Иначе, Северинин адвокат Мате Матић пре два дана поднео је кривичну пријаву због наводне повреде права детета. Наиме, након инцидента у Основној школи Матија Губец коју дечак похађа, када је наводно био затворен у школи јер мајка није дошла по њега, а отац није дозволио да га из школе преузме друга особа, дечак је био истраумиран и препорука лекара наводно је била да не иде у школу.

Међутим, Северина је против Милана поднела кривичну пријаву пошто је дете водио у поменуту школу, мимо њеног пристанка.

Привремена мера значи да Северина већ данас сина треба да преда оцу, који га по одлуци суда може одвести у Србију или на неку другу адресу, где ће даље бринути о њему.

Северинини правни заступници ову одлуку покушаће да оспоре, с обзиром на чињеницу да су против Милана Поповића поднели кривичну пријаву због наводне повреде дететових права.

– Задовољни смо с пресудом иако још није правоснажна. Надамо се да ће се мајка држати привремене мере – рекао је Миланов адвокат након рочишта.

Северина ће након овога сина виђати два пута недељно, поподне, као и сваки други викенд од суботе ујутру до недеље увече.

 

Извор: Srbijadanas.com/ Telegraf

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ