Србија

ВУЧИЋ СЕ ХИТНО ОБРАТИО ГРАЂАНИМА ИЗ АТИНЕ: Уследиће велики и страховити удари

Председник Србије Александар Вучић је у дводневној посети Грчкој

Председник Србије се обратио грађанима након састанка са грчким председником:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Када је неко велики, он се онда не обазире увек на тог малог и није то први пут. Ја ћу да прихватим грчки принцип, све што је у складу са облигационим правом… Када нам кажу да не можемо да причамо са Кином, ми им покажемо да можемо. То је интерес Србије. Пустите Србију да доноси своје одлуке. Никада се није догодило да добијемо европски новац, а да нам кинеске фирме граде, и додаје:

– Србије није чланица НАТО и морамо да снажимо своје оружане снаге како бисмо могли да штитимо и чувамо своје небо и своју земљу. Да ли ћемо то успевати, пошто ће уследити страховити и велики удари по питању нашег наоружања какве смо видели претходних недеља – видећемо, рекао је Александар Вучић.

На питање да ли Кини смета „мини Шенген“ на ком се ради тренутно, одговара следеће:

– Не мислим да се они мешају, то је сувише мало за њих, они имају веће циљеве. Мис мо тако мали, али они увек знају да покажу поштовање према нама. Ми смо научили да се много волимо, али ћемо сада направити корак даље. Нико није популарнији у Грчкој од Срба. Ценимо њихов став по питању Косова, и надамо се стварању нових веза, нагласио је он.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ