Србија

МИЛАНУ ГУРОВИЋУ ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ЗБОГ НАСИЉА У ПОРОДИЦИ: Ево шта га чека…

Милан Гуровић, бивши кошаркаш који је добио кривичну пријаву због напада на супругу и малолетну ћерку, одређено је задржавање до 48 сати, сазнаје „Блиц“.

Како сазнајемо њему су раније данас одређене и две хитне мере: забрана приласка и контактирања са супругом Тањом и ћерком, као и удаљење из стана, сазнаје „Блиц“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Хитне мере изричу се у ситуацији када надлежни процене да постоји ризик да се напад понови, уколико жртва страхује да ће поново бити нападнута, ако постоји сукоб око старатељства над дететом или око начина одржавања личних односа детета и родитеља који је могући учинилац и слично.

Како сазнајемо, Гуровић већ има досије и једну кривичну пријаву због нереда на утакмици.

Његова супруга Тања Гуровић рекла је на саслушању у полицији да ју је муж јуче ударао песницама по глави, сазнаје „Блиц“. Како сазнајемо, несрећна жена испричала је да је од удараца пала на земљу, а да је Гуровић и након тога наставио да је бије.

У овај ужасан напад умешала се њихова малолетна ћерка која је, како је Тања испричала полицајцима, покушала да је заштити и због тога је „извукла дебљи крај“.

– Гуровић је ћерки главом ударао о степеник! – каже извор „Блица“ из полиције.

Како сазнајемо малолетница је задобила повреде носа, док Гуровићева супруга нема видљиве повреде, али се жали на болове на лицу и стомаку.

Бивши кошаркаш за „Блиц“ је, након инцидента, признао да је насрнуо на супругу и ћерку, али је кривицу за напад свалио на супругу која, како тврди, „жели да му напакује“ инцидент.

– Супруга хоће да ми напакује јер већ две, три године хоћу да се разведем, а она неће. Неће зато што сам ја Милан Гуровић и имам пара – тврди Гуровић, који је добио кривичну пријаву због напада на жену и ћерку.

Гуровић је у време када смо разговарали са њим био у Новом саду, код мајке. Одлучио је да прича за „Блиц“ јер како тврди жели да се чује „права истина“ о ономе што се догорило у уторак увече.

– Не желим да правдам себе, али жена ме је напала. Вратио сам се из Новог Сада, био сам код мајке. Жена је одмах почела да хистерише, да ме пљује, одгурнула ме је. Тада сам је ухватио за вилицу и одгурнуо – рекао је прослављени кошаркаш.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ