loading...
Србија

ГУРОВИЋ ПРИЗНАО НАСИЉЕ У ПОРОДИЦИ: Супруга ме је пљунула, па сам је ухватио за вилицу

loading...

Након што је добио кривичну пријаву због насиља над супругом и малолетном ћерком, бивши кошаркаш Милан Гуровић, за “Блиц” је рекао да “супруга хоће да му напакује” инцидент, јер он жели развод, а она не.

– Супруга хоће да ми напакује јер већ две, три године хоћу да се разведем, а она неће. Неће зато што сам ја Милан Гуровић и имам пара – каже у разговору за “Блиц” кошаркаш који је јуче насрнуо на супругу и малолетну ћерку и након тога добио кривичну пријаву.

Гуровић је у време када смо разговарали са њим био у Новом саду, код мајке. Одлучио је да прича за “Блиц” јер како каже жели да се чује “права истина” о ономе што се догорило у уторак увече.

– Не желим да правдам себе, али жена ме је напала. Вратио сам се из Новог Сада, био сам код мајке. Жена је одмах почела да хистерише, да ме пљује, одгурнула ме је. Тада сам је ухватио за вилицу и одгурнуо – прича прослављени кошаркаш.

У том моменту њихова 16-годишња ћерка, за коју би како каже “живот дао”, скочила на њега. Покушао је да релативизује насиље у породици и исмевао супругину реакцију.

– Ћерку сам одгурно, закачио сам је ноктом, има малу расекотину. Жена је позвала Хитну помоћ и пренемагала се као да је на самрти, а нема ниједну масницу – каже Гуровић и понавља да већ годинама супруга од које хоће да се разведе “хистерише и прави инциденте”.

Извор: Блиц

Loading...
loading...
loading...