Спорт

УДАРНА ВЕСТ! Ухапшен Роналдињо!

Легендарни фудбалер из Бразила покушао да уђе у земљу са лажним испавама

Бивши бразилски фудбалер и легендарни играч Барселоне, Роналдињо ухапшен је у Парагвају на пасошкој контроли у Парагвају, када је покушао да уђе у ту земљу, преноси лист Диарио Оле из Аргентине.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, Роналдињо је имао лажни пасош код себе на коме је писало да је држављанин Парагваја, однонсо да је по националности Парагвајац.

Људи са пасошке контроле су приметили нелогичност, позвали полицију и Роналдињо и његов брат су под полицијском пратњом одведени у хотел који не смеју да напусте од четвртка у 8 часова ујутру.

Иначе, бразилски ас је у Парагвај дошао да промовише своју књигу „Геније живота“

Подсетимо, прошле године у мају врховни суд Бразила потврдио је одлуку нижег суда да бившем репрезентативцу Бразила и својевремено једном од најбољих фудбалера света Роналдињу и његовом брату Асису Мореири буду одузети пасоши.

У образложењу одлуке се наводи да Роналдињу не може да се дозволи излазак из земља све док се не оконча судски поступак који се против њега води због „криминалне делатности против животне средине“, пренео је АП.

Роналдињо је осуђен да плати казну од 2,1 милион долара, а пошто то није урадио, у новембру прошле године му је одузет пасош одлуком нижег суда.

Бивши ас Барселоне осуђен је због тога што је без дозволе локалног Министарства за заштиту животне средине на реци Гваиба у Порто Алегреу изградио платформу за пецање и сидриште за чамце.

 

Извор: Телеграф.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ