Србија

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Ухапшен син нашег познатог политичара! Ово је разлог!

Скандал – Александар Мирчић је због склањања чаша након плаћеног рачуна и расправе с девојком пред свима ударио конобара, тврди власник ресторана

Син посланика и високог функционера Српске радикалне странке Милорада Мирчића Александар Мирчић (31) изазвао је инцидент кад је у суботу увече, наочиглед гостију новосадског ресторана „Атина“, ударио шамар конобару, који је и син власника тог објекта. Мирчић јуниор је затим и сам добио батине од власника Мила Ражнатовића, кога је син позвао у помоћ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како Курир незванично сазнаје у полицији, Александар Мирчић био је „изреволтиран због склањања празних чаша“, па је зато ошамарио конобара. Потврђено је да је и сам нешто касније задобио ударце од Ражнатовића.

Провера

– Против Александра Мирчића биће поднета прекршајна пријава, а тужилаштво ће проценити на основу прегледа камера, медицинске документације и изјава сведока да ли ће гонити и власника кафане и његовог сина и да ли ће они одговарати за кривично дело насилничко понашање – наводи извор близак истрази.

Према наводима сведока, власник кафане, наводно је, како би одбранио нападнутог радника, ударио Мирчића челом у нос, а на лице места одмах је изашла полиција.

Све због девојке?!

Власник кафане Мило Ражнатовић за Курир је истакао да је Мирчић имао расправу с девојком и због тога био видно нервозан, али да није био пијан и да је ударио конобара јер је склонио празне чаше иако је рачун већ био плаћен, а њих двоје се спремали да оду из ресторана.

– Момак је био изреволтиран што му је празна чаша склоњена. Они су платили рачун, он није био поред стола, али када је видео да је склоњена чаша, из револта је мом сину ударио шамар. Син ме је позвао и рекао да не зна шта да ради. Дошао сам да разговарам са момком, он је био дрчан и дошло је до конфликта. Ту није било ударања, рекао сам му да изађе напоље. Покупио сам сина и одвео га кући – навео је Ражнатовић и додао да је Мирчићева девојка ту главни проблем.

– То што је ударио мог сина, то је све било спектакуларно пред њом. Она га није смиривала – тврди Ражнатовић, који је признао да је дошло до гурања, али да „није било насиља“.

– Покушао сам да разговарам с њим, али није био за разговор, био је дрзак. Моја реакција је била: „Изађи напоље, завршио си овде!“ Он је изашао, а за њим и девојка. Све време је вређао – навео је Ражнатовић.

 

Извор: Курир.рс/ Кристина Васковић

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ