Србија

ДР НЕСТОРОВИЋ УПОЗОРАВА: Ако пети дан прехладе приметите ово, СИГУРНО ИМАТЕ КОРОНУ!

Пулмолог и алерголог са Универзитетске дечје клинике Тиршова, др Бранимир Несторовић изјавио је да се не зна колико је корона вирус био у оптицају пре него што су га Кинези изоловали

– Ми овај вирус доста добро познајемо, јако је сличан том тзв. вирусу шишмиша. Први пут код САРС-а у Кини је било необично и то се први пут појавило. Сад се већ зна да ако трећи или четврти дан тешко дишете, вероватно имате корону, пети дан иде упала плућа. Ако сте дошли до петог дана и немате упалу плућа, немате корону. Седми дан прехлада пролази и онда сигурно знате да немате корону. Овај вирус садржи неке фрагменте који делују као да је убачен некакав ген у вирусе, чак је и објављен и рад, који је одмах повучен. И сад крећу разне теорије завере, код тих теорија завере је најгоре што су оне увек вероватне, али ми то нећемо знати овај пут, да ли је вештачки или није – рекао је др Несторовић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Говорећи о томе што људи купују много тоалет папира, др Несторовић каже да се људима мора објаснити да нема потребе за тим.

– Филмови нас припремају на катастрофе. Кад гледате филм катастрофе осећате као да је исто у стварности. Зато се људи бију у самоуслугама, на то утичу медији јер постоје кампање страха које то раде. Агресивношћу и страхом активираш инстинкт страха и мора се радити са људима и мора им се објашњавати. Ово се све одиграва по шаблону. Људи у целом свету купују тоне тоалет папира јер су под утицајем тог феномена – изјавио је др Несторовић у емсији Ћирилица на ТВ Хаппy.

Он је изјавио да мисли да ће се до јуна завршити борба са корона вирусом.

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ