Србија

ИНДИ СЕ ОГЛАСИЛА ИЗ БОЛНИЦЕ: Живот ми виси о концу, имам воду у плућима

Фото: Инстаграм принтскрин

Након што је у јавности сестра Индире Арадиновић Инди, Едита, објавила да је здравствено стање њене старије сестре угрожено због хирушке интервенције смањивања желуца, „Блиц“ је успео да ступи у контакт са певачицом.

Инди се тренутно налази на интезивној нези Клиничког центра Србије, где је примљена у току јучерашњег дана. Када смо је добили, упитали смо је како је?

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Оно што је за сада најбитније сте да будем добро и да се налазим у сигурним рукама. Доктори воде рачуна и дају ми све што је потребно. Снадбевена сам свим лековима, инфузијом и кисеоником. Све што је везано за абдомен ћемо видети како ће се одвијати – рекла је у првом маху Инди за „Блиц“ којој се по гласу види да једва дише, те смо је упитали шта је узрок тешком дисању.

– Тешко дишем због воде у плућима коју има. Друго данас су ми радили гастроскопију, те од тога имам мучнине. Не знам још налазе. Речено ми је да пијем воду до сутра и да ће ми јавити даље шта ће се дешавати – објаснила је певачица. На питање, да ли је тачно да јој је здравствено стање, односно живот угрожен, каже:

– Ми не знамо да ли је мој живот угрожен или не. Докле год сам у њиховим рукама, односно у болници са докторима то је најбоље решење. Живот као живот све зависи од даљег следа догађа. Два пута сам отварана и имала операције које су веома тешке, а нисам се надала да ће до свега овог доћи и да ће ми у једном моменту живот висити о концу – додала је Арадиновићева.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ