Србија

МИЛЕ КИТИЋ СЕ ОГЛАСИО НАКОН ВЕСТИ ДА ЈЕ УХАПШЕН: Нисам излазио из куће

Након што је певач Ђани приведен и Миле Китић ће морати да одговара због несавесног понашања.

Како се наводи, и поред Митра Мирића који је „пао“ због непоштовања здравствених прописа у једном престоничком хотелу, судбину својих колега јуче је поделио и Миле Китић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према писању београдских медија, он ће бити задржан у полицији до сутра, баш као и Ђани. Он, иначе, спада у ризичну групу грађана због година.

„Миле Китић је у време полицијског часа био у познатом ресторану, па су органи реда морали да интервенишу у складу са законом. Певач спада у ризичну групу групу грађана, с обзиром на то да има 68 година, а овим поступком је строго прекршио сва правила. Естрадњаци не схватају да нису изузети из ове ситуације, већ једнако морају одговарати као и остали нормалан свет“, испричао је извор за „Ало!“.

Миле Китић овим поводом се огласио за „Блиц“.

– Нисам приведен и нисам ни изашао из куће. Од 11. марта нисам изашо из куће. Сада сам у породичном дому. Далеко од тога да је тачно да сам приведен. Или да ми је написана прекршајна пријава. Марта је на Доминикани, месец дана су јој продужили јер не може да се врати. Све нормално тамо функционише. Ћерка и ја смо кући, кућна помоћница нам доноси храну. Имам справе и вежбам код куће – рекао је Миле за „Блиц“.

Извор: Блиц

Ознаке

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ