Србија

ОНИ СУ ЛУДИ! ТО ЈЕ ТАКО НЕОДГОВОРНО! Ђани и Мирић добили 3 месеца КУЋНОГ ПРИТВОРА, а ево како су их колеге ОСУДИЛЕ

Певачи Радиша Трајковић Ђани и Митар Мирић грубо су прекршили наредбу Владе, која је због епидемије коронавируса изричито забранила окупљања више од двоје људи у затвореним просторима. У петак увече испијали су пића у лобију београдског хотела Краун плаза, због чега су најпре приведени, у полицији задржани 48 сати, а потом и признали споразум о признавању кривице, након чега им је изречена казна кућног затвора у трајању од три месеца.

Јелена Костов

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нису ово заслужили, јер они то нису злонамерно учинили. Да су знали да не сме више од двоје људи да буде у истој просторији, сигурно не би отишли у хотел. Знам Ђанија и зато то казем. Али, ситуација је таква где нема изузетака и где морамо сви да поштујемо правила.

Нада Топчагић

По мени, то је била нека приватна журка, очигледно, ту су били певачи, фудбалер. По мени је то неодговорно, ипак ту му је био син, па трудна снајка. Ја се таквом ризику не бих излагала никад, а не бих ни своје ближње излагала. Шта је он сад постигао? Биће три месеца у том кућном затвору, безвезе. Проћи ће и ово, а он и даље у кући. Луд си ако размишљаш на тај начн да се излажеш сада тако нечему. Ја бежим од свих, дисциплинована сам и тако треба и сви остали, па и моје колеге да се понашају!

Драгица Радосављевић Цакана

Ја то не знам, заправо нисам чула! Они су луди, шта им то треба?! Ко може толико да буде неодговоран и сам себи штети?! Сад нек седе кући и нека мирују. Морају да мисле на друге, ако не мисле на себе. Сматрам да је ово време када ипак морамо да поштујемо правила ради нас самих и оних које волимо, пре свега.

Дара Бубамара

Не бих да се ништа изјашњавам, видите каква је ситуација, људи умиру. Не желим ништа да коментаришем, само поручујем људима да се придржавају, остану код куће, да ово прође што пре. Не желим да се бавим туђим грешкама, не интересује ме. Време је да се сви мало примиримо и да издржимо код куће, да ово све прође

Јасна Миленковић Јами

Знам само да нису једини и само зато што су јавне личности то је добило на тежини. Овде код мене у центру је то сасвим нормална појава и нико не реагује… Свако ради како мисли да треба. Лично поштујем све мере јер ми је стало до моје породице и мене саме, али нисмо сви исти.

Подсетимо, са Ђанијем је притворена и његова супруга Слађана, као и син и трудна снаја, а како су рекли многе колеге су се обрадовале што су се нашли у тој ситуацији, са само неколикцина их је назвала и понудола помоћ, попут Аце Лукаса и Аце Пејовића.

Извор: Курир.рс/Пинк

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ