Србија

АНА БРНАБИЋ ОТКРИЛА: Вучић примио на себе највећи политички ударац! Ево о чему се ради!

И да је седео у Београду, Вучића би опет нападали, као што су га напали што је ишао у Нови Пазар, рекла је данас премијерка Ана Брнабић.

“Председник Вучић примио је на себе највећи политички ударац у смислу да је посету Новом Пазару користио за кампању, као да није довољно јасно неким критизерима да је то посао председника”, рекла је Брнабић.

На питање да ли ће она обићи нека места у Србији погођена короном, Брнабић је рекла да хоће, уколико буде било потребно.

Она се у том контексту осврнула на нападе на Вучића:

“Политички противници би га свакако критиковали и да је одлучио да седи у Београду и не обилази жаришта. Како год окренете, они би вас за нешто напали”, рекла је Брнабић.

Критике на рачун председника су, каже премијерка, лицемерне, јер га нападају и због тога што грађанима доноси опрему која је тренутно најцењенија на светском тржишту, а то су респиратори.

“Као да то није вид подршке коју изабрани председник пружа и показује свим грађанима Србије, без обзира где они живели и којој националности и вери припадли. Ово је његов посао и желим да кажем да је пример лицемерја то да неки политичари користе ово да би они добили политичке поене јер нападају председника”, каже Брнабић.

Она их је упитала шта су урадили за грађане и поручила да, уместо напада, дају допринос у овој тешкој ситуацији, не куповином респиратора или донирањем новца, али бар волонтирањем.

Брнабић је лицемерном назвала и данашњу насловну страну листа Данас, који је, каже, њен поступак представљања деце председника Вучића представио као злоупотребу, а када тај и слични листови објаве слике председникове деце и то у негативном контексту, зар онда то, запитала је, није злоупотреба.

“Ти који себе називају светиоником слободе медија, професионалног извештавања, како се користе слике деце или старијег сина председника Вучића, како се његове слике користе и злоупотребљавају у политичке сврхе и кампању када су то радили и објавили, тада није била злоупотреба, а данас мене критикују за злоупотребу те исте деце”, рекла је Брнабић.

 

Извор: Курир.рс/Тањуг

loading...
Loading...