Србија

НОВИ ДЕТАЉИ САМОУБИСТВА ПОЗНАТЕ ДОКТОРКЕ: Истрагом утврђено да је…

Фото: Јутјуб

Докторка Виолета С. А. (50) из Београда, власница клинике за естетску хирургију и један од најбољих пластичних хирурга у Србији, убила се у недељу у свом стану због тешке депресије, јер је имала проблема на послу, показали су први резултати из истраге.

Услед епидемије коронавируса, њена клиника је слабо пословала, што је веома погодило познату докторку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Страшна трагедија догодила се у Виолетином породичном стану у строгом центру Београда. Са њом у стану су тад били и њени муж и син.

Докторка је око поднева кришом узела нож и понела га у купатило, док њени укућани нису ни слутили шта је наумила. Пошто дуже време није излазила из купатила, муж и син су провалили врата и затекли је мртву у локви крви.

Извор из истраге каже да су полицајци током увиђаја попричали са Виолетиним мужем и сином, и обојица су казала да ништа није слутило на трагедију.

– Рекли су да нису имали никакве породичне размирице, нити су имали неке нерешиве проблеме. Приметили су само да се Виолета секира што јој је услед епидемије коронавируса посао са клиником успорио, али нико није ни слутио да ју је то толико погодило да би због тога дигла руку на себе. Чини се да нико из њене околине није приметио да је пала у тешку депресију, јер се трудила да то не покаже – рекао је саговорник из истраге.

Он додаје да је Виолетино тело послато на Институт за судску медицину, ради обдукције, али то још није урађено јер се, због епидемије, најпре ради тест на корону на покојнику, пише Информер.

– Како је утврђено досадашњом истрагом, Виолета је себи два пута зарила нож у груди у купатилу. Остало је мистерија како је успела да се чак два пута убоде, али то све указује да је била чврсто решена да себи одузме живот. Вероватно јој је помогло и то што има опширно знање о анатомији, па је из другог покушаја зарила сечиво себи право у срце и брзо је преминула – објаснио је саговорник.

Позвала ме је да ме пита само једно

О докторки Виолети од контактираних једино је причао Стеван Радивојевић, чувени београдски фризер, који је у шоку.

– О њој само могу да кажем све најбоље, јер је била таква… Најбоља. Врхунски професионалац и светски стручњак. Последњи пут сам се са њом чуо пре три дана. Она ме је позвала када је чула да сам позитиван на корону. Кратко смо попричали, али деловало ми је да је све у најбољем реду. Када сам чуо шта се десило, шокирао сам се. Јако ми је жао! Много сам је волео! Желим да почива у миру – кратко је рекао Радивојевић, иначе фризер Светлане Ражнатовић.

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ