Србија

ПРОЈУРИО НА ЦРВЕНО СВЕТЛО И НАПРАВИО ХАОС: Ево каква казна чека возача БМВ-а који је усмртио жену и сина

Фото: Твитер принтскрин

Раде Новитивоћ (42) возач аутомобила БМW, који је у четвртак рано ујутру изазвао стравичну саобраћајну несрећу код Владе Србије, у којој су настрадали његов син и невенчана супруга, прошао је на црвено светло, утврђено је истрагом.

Како сазнаје „Блиц“, снимци са сигурносних камера указали су да је Новитовић прошао на црвено светло на углу Улица кнеза Милоша и Немањне у Београду, а потом је ударио у комби у којем је било шест особа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На лицу места настрадао је његов син Никола (20), а на путу ка болници његова невенчана супруга Јелена Петковић (35). Раде и његов двогодишњи син, који је такође био у возилу, тешко су повређени. И сам Раде задобио је тешке телесне повреде и доктори су га у јако тешком стању одвезли у болницу где му се лекари и даље боре за живот.

Због ове стравичне несреће и сумње да ју је изазвао, након што се опорави, против Радета Новитовића биће покренут поступак због кривичног дела тешко дело против безбедности саобраћаја за које је запрећена казна затвора од две до 12 година.

Подсетимо, стравична саобраћајна несрећа догодила се у четвртак око 6 сати ујутру када је Раде Новитовић прошао на црвено светло и ударио у комби који је превозио раднике на градилиште у Београду. Од јачине ударца аутомобил је прешао на супротну страну улице и ударио у зграду Владе Србије.

Како је испричале његови познаници, Раде је у четвртак са породицом ишао ка болници у Тиршовој где је требало да се оперише двогодишњи син његове невенчане супруге.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ