loading...
Регион

ХАОС У БУДВИ! Каменована полиција након пребијања младића! Ситуација измиче контроли

Фото: Pixabay.com

На службеном улазу у зграду Општине Будва дошло је до тензија. Полиција је применила силу и један младић је повређен. То је изазвало револт окупљених који су узвикивали „нећемо мафију“.

Бачен је и камен у правцу полиције након чега су функционери који се налазе између кордона полиције и грађана упозорили да нема напада на полицију. Функционери Општине смирили су масу, преносе “Вијести”.

На снимку објављеном на друштвеним мрежама види се како црногорска полиција примењује силу над младићем који је касније пребачен у Дом здравља.

Председник СО Будва Крсто Радовић је казао да не смеју дозволити да се испровоцира маса, „јер је то циљ оних који су у згради“.

Он је најавио и да ће сваки дан долазити пред зграду Општине и покушавати да уђе.

Велики број грађана је дошао испред зграде Дома здравља где је првобитно одведен повређени младић Ђорђе Ђурашевић.

Posted by Milica Mitrovic on Wednesday, June 24, 2020

Он је након указане помоћи у Дому здравља, транспортован у рисанску болницу.

Из полиције тврде да је повређени младић напао полицајца
Из Управе полиције саопштено је да утврђују прекршајну и кривичну одговорност Ђурашевића – у вези напада на полицијског службеника, преносе „Вијести“.

„Испред зграде Општине Будва Ђ.Ђ. (24) је након вербалног напада насрнуо физички на службеника Управе полиције. Ђ.Ђ. је одбио да поступи по упозорењима и наређењима која су му издата од стране припадника полиције“, саопштили су из УП.

Навели су и да се Ђурашевић након инцидента јавио у установу за медицинску помоћ.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: rs.spuntiknews.com

Loading...
loading...