Србија

СТИГЛИ РЕЗУЛТАТИ ОБДУКЦИЈЕ: Познато како је страдала докторка која је пронађена мртва у луксузном стану на Врачару

Фото: Јутјуб

Обдукција тела познате докторке из Београда која је била један од најбољих пластичних хирурга у Србији недвосмислено је показала да је она 14. јуна сама себи пресудила ножем у купатилу породичног стана у центру Београда. На грудима су јој откривене две плитке рупе, које су биле фаталне по њу.

Како пише Инфомер, њен сурпуг и син, који су у тренутку самоубиства докторке били у стану, у међувремену су саслушани на полиграфу, који је показао да они немају никакве везе са смрћу познате докторке, која је била оснивач једне приватне клинике за пластичну хирургију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Извор из истраге потврдио је за „Информер“ да је након завршене обдукције тела отклоњена свака сумња да је можда реч о убиству.

– Физичке повреде у виду неколико убодних плитких рана у пределу груди биле су смртоносне и допринеле су веома брзој смрти – истиче се у налазу вештака.

Такође, наложене су токсиколошке анализе, које би требало да покажу да ли је угледна докторка кобног дана имала алкохол или друге опијате у крви.

– У међувремену, полиција је саслушала докторкиног сина и мужа. Они су објаснили да је докторка кобног дана кришом понела нож у купатило. Пошто дуго није изашла, дозивали су је, али се она није одазвала. Зато су провалили врата и затекли је мртву. Поред тела је био крвави нож. Све су то рекли током полиграфског испитивања, које је показало да су говорили истину. Осим тога, на ножу и на докторкином телу није било туђих биолошких трагова и ништа није указивало на то да је реч о злочину – казао је наш извор.

Иначе, у јавности се данима спекулисало о томе како је угледна докторка имала снаге да сама себи забоде нож у срце. Међутим, највероватније јој је помогло и то што је имала опширно знање о анатомији и тачно је знала како себи да зада кобан убод.

Такође, спекулисало се и о мотивима њеног самоубиства, али нешто о томе можда знају само муж и син. Раније су докторкини пријатељи казали за „Информер“ да се она последњих месеци променила и да је, по свему судећи, крила од других шта ју је тиштило.

Подсетимо, пацијенти болнице за естетску хирургију чија је власница била угледна докторка биле су многе познате личности, естрадне звезде и манекенке, јер је била експерт за операције увећања груди и корекцију лица.

Незванично, међу њеним пацијентима били су Сека Алексић, Ђани Трајковић и његова супруга, Гога Секулић, Ана Кокић…

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству

Број 011/7777-000 је СОС телефон који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства – лекари Клинике за психијатријске болести „Др Лаза Лазаревић“. Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра „Срце“ од 17 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на [email protected].

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ