Свет

Стравично! Девојчицу (14) силовала петорица мушкараца на гробљу: Због једног детаља десио се још већи ужас

Фото: Pixabay.com

Застрашујуће сцене догодиле су се у белгијском Генту, где је 14-годишња девојчица била жртва силовања на локланом гробљу, а у гнусном чину учествовало је петоро младића.

Последице силовања по девојку су биле трауматичне, а након што су се снимци са места злочина појавили на интернету, решила је да се убије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција је захваљујући тим сликама и снимцима идентификовала нападаче и сви су ухапшени.

Реч је о троје малолетника старости од 14 до 15 година, као и две особе од 18 и 19 година.

Шокантни детаљи потресли су читаву земљу, а реаговао је и државни врх, пошто је министар правде Венсан ван Кикернборн изразио жаљење и негодовање због свега што је девојчица претрпела и обећао је да ће починиоци сносити пуну одговорност.

– Не постоје речи којима би ово могао да опишем. Моје мисли су уз породицу девојчице. Осумњичени су ухапшени, а истрага је у току. Морају сносити пуну одговорност и правда мора бити задовољена – изјавио је Ван Кикернборн.

Како пишу локлани медији, а преноси Дејли стар, девојчица је 15. маја отишла да се види са другом на договорену локацију, на гробљу Вестербеграфплац, али тамо је затекла још четворо момака који су је силовали.

– Двоје малолетника који су ухапшени су рођена браћа, а неки од осталих осумњичених већ су познати полицији – навела је полиција Гента.

Четири дана након тога, снимци су осванули на порно сајтовима, а несрећна девојка се убила.

Пре смрти поверила се другарици, која је њеним родитељима испричала шта се догодило.

Отац девојчице рекао је локланим медијима да се његова ћерка данима чудно понашала, а да није ни слутио кроз какве муке је прошла.

– Била јој је потребна помоћ, а нажалост, требало је дуго да је добије. Осећала се страшно, а снимци силовања који су осванули на интернету, само је кап која је прелила чашу. Девојчица од 14 година то не заслужује, гледала је како јој се свет распада – навео је отац девојчице, који се нада да ће правда бити задовољена.

 

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Објектив.рс

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ