Србија

АЦА ЛУКАС ШОКИРАО СВЕ: Варао сам жену са Ксенијом Пајчин, а онда је сазнала

Певач Аца Лукас написао је аутобиографску књигу под називом „Ово сам ја“ у којој јеоткрио и детаље своје тајне везе са убијеном певачицом Ксенијом Пајчин.

– Живели смо заједно годину дана. Наша веза је била страсна и искрена. За разлику од већине жена са којима сам био, Ксенија није покушавала да ме промени. Када би ме неко упитао да је опишем, рекао бих: ‘Добар човек. Лепа, а несрећна. Била је веома несигурна. Код куће је седела, читала новине и гледала телевизију и питала ‘Како је ова успела, а ја ништа – написао је Лукас.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Певач пише и да су медији имали погрешну слику о њој.

– У новинама је свашта писало о Ксенији, између осталог да је тежак наркоман. Била је лепа, снажна, пуцала је од здравља! Свакодневно је тренирала.

Аца Лукас је открио и да је молио Ксенију да крије везу, јер је тада још био у браку са другом супругом Наташом, преноси „Курир“.

– Од Ксеније сам тражио само једно – да не прича новинарима о нашој вези и то је поштовала. А сан сваког мушкарца је био да га виде са Ксенијом Пајчин. Мени је било важније да свакодневно будемо заједно, него на насловним странама.

Аца је открио и како је жена открила аферу с Ксенијом.

– Певао сам на једној тераси у Сутомору. За време паузе писао сам Ксенији. Набројао сам шта ћу све да јој радим и шта ће она мени. ‘Ацо, готова пауза’ чуо сам колегу и устао. На брзину сам послао поруку. Кад сам узео микрофон, кроз главу ми је прошло ‘нисам ваљда…’. Завршио сам туру песама и узео мобилни. Био је претрпан порукама с истог броја. Моја друга супруга Наташа је примила поруку уместо Ксеније. Одмах ми је одговорила – у једној поруци само псовке, у другој клетве, трећој комбинација псовки и клетви“, написао је Лукас.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ