Спорт

Новак га одушевио! РЕКЕТ НЕМА ЦЕНУ, ЗАДРЖАЋУ ГА! Дечак којег је Ђоковић винуо у орбиту славе се огласио и поручио: Не играм тенис, волим фудбал!

Фото: Твитер принтскрин

Дечак Матео, којем је најбољи тенисер света поклонио рекет после меча са Циципасом у финалу Ролан Гароса, проговорио је за медије.

Сцена у којој Новак Ђоковић поклања рекет дечаку са трибина и његова срећа због поклона обишле су планету, а сада се коначно зна и о коме се заправо ради.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У питању је дечак по имену Матео и он долази из Мексика.

Малишан је за „Имаген Депортес“ описао своје искуство са финала Ролан Гароса.

„Све је почело на полуфиналу, када сам га позвао и пружио му подршку, као што је Ђоковић рекао ‘давао сам му савете’ – говорио сам му ‘ти то можеш’, ‘није то ништа’, ‘добра стратегија’ и мотивисао сам га да настави тако“, почео је причу малени Матео, а на питање водитеља да ли зна да га је Новак чуо док је то говорио, рекао је:

„Нисам мислио да ме је чуо. На моје изненађење на крају схватио сам да ме је слушао. Био сам тако поносан, један невероватан осећај. То искуство нема цену“, описивао је Матео своје доживљаје са Ролан Гароса, а онда показао и рекет, али и открио да не игра тенис!

„Искрено, не играм тенис, али волим да гледам. Ја волим да играм фудбал. Навијам за Реал Мадрид и ПСЖ“, скренуо је Матео са теме, па се убрзо вратио и открио све о „дружењу“ са Новаком.

„Још у полуфиналу сам му пружао подршку против Надала, јер је мени изгледало скоро немогуће, знате Надала зову „краљем шљаке“ и против њега није лако, али сам га ја мотивисао и на крају меча, срећом, он ме је чуо, пришао, а ја сам га замолио да ми се потпише на качкет, што је он и учинио. Онда сам на финалу ставио тај качкет на главу и имао сам осећај да ме је препознао, а када је пришао рекао сам му ‘честитам, велики си’, након чега је отишао. После је мало застао, вратио се и поклонио ми рекет“, прича Матео који ће овај спортски реквизит заувек чувати.

„Ово искуство нема цену тако да ћу овај рекет задржати“, откио је Матео.

 

 

 

 

 

 

Фото: Твитер
Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ