Србија

Србија у шоку! ДАНИЈЕЛА ШТАЈНФЕЛД ОПТУЖИЛА ЈОШ 2 МУШКАРЦА ЗА ЗЛОСТАВЉАЊЕ?! Нови детаљи истраге случаја који је потресао Србију

Према информацијама које наводи портал „24 седам“, Данијела Штајнфелд и њен адвокатски тим који је заступа против колеге Бранислава Лечића, кога је ове године пријавила за силовање, имаће пуне руке посла уколико се на суду покрене њена прошлост.

Сумња се да је глумица, према наводној изјави сведока блиског њеној породици, пре 20 година лажно оптужила за покушај силовања старијег мушкарца, В. К. из Руског Крстура, где је и рођена. Ипак, случај је одбачен и никад није доспео на суд због разликама у глумичиним исказима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

В. К. преминуо је 2004. године, а тај портал пише да је у тренутку када га је Данијела пријавила за сексуално узнемиравање имао 43 године, а она 15. Ради се о локалном фотографу који је радио по потреби и за школске свечаности, а чија се кућа тада налазила надомак школе коју је похађала Данијела.

Покојни В. К. преминуо је од последица можданог удара, није био ожењен ни имао децу. Бројни мештани Руског Крстура имали су само речи хвале за В. К. Он се бавио фотографијом, уметношћу уопште, али нико од њих није чуо да се понашао недолично.

Портал на основу изјава мештана тврди да В. К. није једини мушкарац ког је Штајнфелдова у периоду од своје 15. до 17. године пријавила за сексуално узнемиравање, већ да их има најмање двојица. Те тврдње никад нису дочекале суђење због недовољно чврстих доказа тадашње тинејџерке.

Њен адвокат Божо Прелевић, рекао је кратко за овај портал да не жели да говори о случају своје клијенткиње како не би ометао тужилаштво, али каже за ове нове информације да свакако не би могле да утичу на случај са Лечићем.

Извор из тужилаштва додаје да би оптужница против глумца одавно била подигнута, кад би органи који воде процес имали чврсте доказе против Лечића. Опширну исповест о покушају силовања од стране глумца изнела је и његова некадашња колегиница Мерима Исаковић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/24 седам

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ