Свет

ШОКАНТАН ПРЕОКРЕТ! Младић нестао пре 17 година: Нико није знао ништа о њему, а ЧУДНА МИСТЕРИЈА је сасвим случајно решена!

Фото: Pixabay.com

Младић из Ирске Бери Колен (23) нестао је 1. маја 2004. године када се враћао из локалног бара у Крушејвену.

Упркос потрази полиције, 17 година није било ни трага, ни гласа о њему, а породица је изгубила сваку наду да ће га ико више икада пронаћи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Но, у јуну ове године, код пристаништа Хју Ковини у округу Корк, пронађени су остаци Колена у потопљеном аутомобилу на дну мора.

Колен је иначе био рибар, а након испитивања и анализе ДНК тестова, утврђено је да остаци припадају момку који је нестао 2004. године.

– ДНК анализа показала је да су остаци идентификовани као господин Бери Колен, чији нестанак је пријављен 1. маја 2004. Са сигурношћу тврдимо да је реч о њему – навели су из Националне полицијске службе Републике Ирске

Породица је годинама чекала резултате истраге и константно била у контакту са медијима како случај не би био заборављен.

Његови најближи тврде да се његов нестанак не уклапа у његову личност, јер је одувек био миран и повучен младић, није правио никакве инциденте.

До открића је дошло сасвим случајно, када су рониоци гарде трагајући за неким другим случајем уочили возило на дну мора.

Кров аутомобила је био наталожен блатом, а када су проверили унутрашњост, затекли су посмртне остатке за које је утврђено да припадају Берију Колену.

О узроцима смрти се и даље не зна, али према начину и месту на ком је пронађен, сумња се да је аутомобилом слетео у море и да нема индиција о убиству, већ је једина непознаница да је случајно изгубио контролу над возилом или је имао намеру да изврши самоубиство.

На сахрани младића породица се захвалила свима који су у претходних 17 година учествовали у потрази за њиховим сином и братом.

Такође су затражили да се уместо доношења цвећа на његов гроб, новац донира у финансирање услуга за претраживање несталих особа.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Објектив.рс

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ