Свет

ХОРОР! Отац ратни ветаран ПОБИО целу породицу!

Војни ветеран Николас Мавракис (47), његова супруга Лесли (37), син Ејс (13) и ћерка Пипа (5) умрли су од последица прострелних рана из ватреног оружја, рекли су полицајци, а пренео је британски Mirror.

Сви су у недељу пронађени у њиховом породичном дому у месту Џексон, Охајо, након што су званичници и полиција посетили дом због социјалне заштите.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција за сада наводи ову смртоносну пуцњаву као „троструко убиство и самоубиство“.

Локални службеници су рекли у изјави:

– По доласку полицајци су лоцирали четири преминула члана породице. Овај инцидент се истражује као породична свађа која је прерасла у обрачун и завршила се са смртним исходом. Тренутно се верује да ниједна друга особа није умешана у овај инцидент. Детективски биро општине Џексон, заједно са мртвозорничком канцеларијом и Бироом криминалистичке истраге, ово истражује као троструко убиство и самоубиство.

Рођак је позвао полицију након што се забринуо јер му нико није отварао врата породичне куће преноси „The Canton Rep“

– Не знам шта се догађа. Знам да њен супруг има попут PTSP-а из војске и да има проблема.

Како се извештава, Николас се пензионисао као наредник 2013. године након 20 година службе и турнеја по Авганистану и Ираку.

Надзорник локалних школа Џексон Крис ДиЛорето одао је почаст преминулој деци.

У изјави је рекао:

– Локални школски округ Џексон изражава своје најискреније саосец́ање са свима онима који су погођени трагедијом у нашој заједници у недељу поподне. Наш округ тугује због губитка двоје мале деце. Ејс Мавракис се свидео наставницима и особљу средње школе Џексон Меморијал. Био је члан деветог разреда фудбалског тима Џексон.

Додао је да сарађују са кризним службама „Coleman-а“ како би пружили подршку и савете свима који су погођени овом трагедијом.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/Mirror

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ