Србија

Скандал! УДАРА НА СРБЕ И СРБИЈУ БЕЗ СРАМА, А ЋЕРКЕ МУ ШИРЕ БИЗНИС У БЕОГРАДУ! Кривокапић ниже од овога не може!

Јелена Шмигић (екс Кривокапић), најстарија ћерка црногорског премијера, власница је салона за негу лепоте на Вождовцу, а у њему ради и Кривокапићева млађа ћерка Милена

Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић узео је пелцер од црногорског председника Мила Ђукановића – пљује Србију, а породица му живи у Београду и зарађује од тих истих Срба.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како Курир сазнаје, ћерка Здравка Кривокапића – Јелена Шмигић, доктор медицинских наука, власница је салона лепоте на Вождовцу и ради у њему, а део тима овог салона је и њена рођена сестра Милена Кривокапић, магистар фармације и специјалиста козметологије.

Мало ко је том брзином разочарао све око себе као Здравко Кривокапић – у фотељу премијера је сео речима да ће односе Србије и Црне Горе вратити коренима, да би потом у месец дана одбио да потпише Темељни споразум државе и СПЦ, усвојио Резолуцију о геноциду у Сребреници, поручио Србији да се не меша у унутрашње ствари Црне Горе. За то време, његове ћерке живе и раде у Београду.

Исто то је пре њега радио само још Ђукановић – нападао је и критиковао Србију и правио заваду између два народа, док део његове породице (рођена сестра и њена деца) живи у главном граду Србије.

Према званичној биографији, Кривокапић има петоро деце, од чега две ћерке – Јелену и Милену, а обе, према речима нашег извора, живе и раде у Београду. Јелена Шмигић (удато), према подацима са сајта Агенције за привредне регистре, власница је салона који је основан у априлу 2016, а Шмигићева је и њен законски заступник. Пород тога, она и ради у поменутом салону. Како је наведено на сајту овог салона, Шмигићева је ту да пружа савете из области „естетске медицине и мршављења“.

„Мистериозна лепотица“

На сајту салона се могу наћи подаци и о Милени Кривокапић – након завршеног Фармацеутског факултета и стицања дипломе магистра фармације, завршила је специјалистичке студије из козметологије на истом факултету.

– Поседује богато искуство у козметичкој индустрији, као и бројне сертификате из области естетике, лепоте и здравља. Карактерише је љубазност, посвећеност и професионалан приступ – наводи се на сајту салона.

Иначе, медији су у више наврата писали о Милени Кривокапић. У изборној ноћи била је уз оца за говорницом, па су сви у региону извештавали о „мистериозној лепотици из Кривокапићевог штаба“.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ