Србија

Велика туга! ПРЕМИНУО СРПСКИ ГЛУМАЦ, БОЛЕСТ ГА ЈЕ ДОКРАЈЧИЛА!

Фото: Pixabay.com

Глумац Братислав Славковић Кеша преминуо је у петак у Геронтолошком центру у Крагујевцу. Глас Шумадије јавља да је Кеша преминуо у 76. години, након краће болести.

Један од најпознатијих и најомиљенијих крагујевачких глумаца скоро целу каријеру провео је у свом родном граду као члан ансамбла нашег Театра, некада „Јоаким Вујић“ а потом Књажевско-српског а четири године је био и члан Народног позоришта у Подгорици. У младости се успешно бавио и спортом и играо за подмладак ФК „Радничког“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Са позориштем је наставио сарадњу играјући у представама и када је отишао у пензији. Активно је све до пандемије снимао за домаћу телевизијску и серијску продукцију.

Кешу је ТВ публика гледала у серијама „Срећни људи“, „Село гори, а баба се чешља“, „Мој рођак са села“, „Равна гора“, „Немањићи“, „Убице мог оца“, „Шифра Деспот“, „Синђелићи“, „Ургентни центар“…

Једну од последњих улога остварио је у филму „Мој јутарњи смех“, последњем остварењу које је вољени српски глумац Небојша Глоговац снимио пред смрт. Време и место сахране Братислава Славковића, популарног Кеше биће накнадно објављени.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Еспресо

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ