Србија

ВУЧИЋ ПОДИГАО СРБИЈУ НА НОГЕ! Размишљао сам да ли да одговорим, али обратићу се и показати све

Вучић је коментарисао наводе који су осванули у медијима, да је Вељко Беливук наводно изјавио на сведочењу да је државни врх од њега тражио услуге.

Председник Србије је рекао да ти наводи апсолутно нису тачни и да је његово име намерно подментуо, а да није поменуто име онога ко је с њима заиста сарађивао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Један фини господин је прво рекао да никога није убио и заклао и да су то фина господа којима је сместио режим и да су све то радили у договору са мном. Онда је један рекао да смо се састајали у стану на Звездари, а други да смо се састајали у кући у Ритопеку“, рекао је Вучић одговарајући на питања новинара да прокоментарише тврдње Беливука.

„Размишљао сам да ли да одговорим, али обратићу се нацији ускоро, поводом овог питања, треба ми 48 сати“, истакао је он и додао да је спреман да јавно оде на полиграф и да свим надлежним органима да изјаву „па да сви виде колико говори истину“.

Игра на политичку карту

Према његовим речима, логично је да се све то дешава јер Беливук и Миљковић покушавају себе да извуку на политичку карту јер су и до сада имали политичку подршку у појединим медијима.

„Очекујем сада да Беливук буде кандидат за председника, а Марко ‘месар’ за премијера јер су толико задужили неке“, рекао је Вучић.

Додао је и да му је драго што су њега поменули. „Срамота ме је да криминалцима одговарам. Сваком је јасно да су мене поменули јер се са мном нису виђали а нису оне с којима су се виђали“.

Никада их нисам видео, нити се с њима састајао, нагласио је председник и додао да држава има још доказа, међу којима су и они да је група Беливука планирала још једно убиство.

Тужилаштво има, како каже, довољно доказа да та криминална група, за коју је рекао и да је најмонструознија, никада не изађе из затвора.

„Видећете све ћемо показати, када људи виде шта су све радили. Ово до сада су ‘ситнице’. Они се званично терете за пет убистава а имају их 40“, наводи Вучић и поручује: „Наставите да лажете, нећу да плаћам рекет нити да се повлачим пред убицама и њиховим политичким помагачима.“

 

 

 

 

 

 

Извор: Б92

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ