Идвајамо Свет

ПАНИКА У ЛОНДОНУ И КИЈЕВУ: Руско оружје постало још моћније, британске ракете немају шансе

РУСКИ ПВО систем „панцир“ је додатно побољшан, чиме је повећана његова ефикасност, саопштио је холдинг „Високопрецизни системи“ који улази у састав „Ростеха“.

– Унете су модификације које су омогућиле већу ефикасност „панцира“ приликом деловања против беспилотних летелица, сложених пројектила и ракета великог домета. Резултати борбене примене система показали су исправност конструкторских решења – наводи се у саопштењу компаније.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Такође је саопштено да је конструкторски биро компаније пре рока испоручио сва борбена возила за „панцир-с“ која су наручена ове године и сада производи системе и преко норме.

Подсетимо, холдинг је раније саопштио да су стручњаци повећали ефикасност „панцира“ приликом деловања против британских ракета „сторм шедоу“.

„Панцир-С1“ је ракетни ПВО систем са ракетама земља-ваздух комбинованог кратког и средњег домета. Систем представља најновију технологију ПВО одбране.

Извор: Новости

The post ПАНИКА У ЛОНДОНУ И КИЈЕВУ: Руско оружје постало још моћније, британске ракете немају шансе first appeared on СРБИЈА ЈАВЉА.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ