Идвајамо Русија

КАДИРОВ СЕ ОГЛАСИО: Ево како су Чечени спречили терористе да побегну у Украјину

Припадници Ахмата стигли у три сата и почели потрагу

Шеф Чеченије Рамзан Кадиров рекао је да су војници пука Ахмат-Русија учествовали у хапшењу четворице терориста који су осумњичени за убиство више од 140 људи у концертној сали Крокус у Москви!

Придружите се првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Кадиров је нагласио да су припадници Ахмата, стационирани у региону Брјанска на обезбеђењу границе са Украјином, заједно са Центром за посебне намене ФСБ, савладали и ухапсили четворицу терориста.

– Чеченски борци су око три сата ујутру стигли на дате координате до места где су трагали за терористима и одмах почели да чешљају подручје заједно са ФСБ и војницима Лењинградског војног округа Русије – навео је Кадиров на свом каналу на Телеграму.

Група терориста, отворила је у петак око 20 сати ватру у холу и концертној сали Крокус на северозападу Москве након чега је подметнула пожар и побегла. Најмање 143 особе су убијене, међутим, руски истражни комитет очекује да ће бити много више жртава с обзиром на велики број тешко повређених.

Хоспитализовано је више од 100 особа од којих се половина налази у тешком стању. Терористи су ухапшени око 3 сата ујутру у Брјанској области док су покушавали да стигну до Украјине.

Извор: Srbija Danas/РИА Новости/Пренео: В.М.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ