Идвајамо Србија

ХИТНА ИНТЕРВЕНЦИЈА СЛУЖБИ БЕЗБЕДНОСТИ: Возила под ротацијом јуре ка кући где је нестала Данка

ДВА возила под ротацијом управо су великом брзином прошла Бањским пољем, јурећи ка кући где је последњи пут виђена мала Данка Илић!

Како јавља новинар „Новости“, реч је о возилима ватрогасне хитне службе, а један од радника који се баве рашчишћавањем терена рекао је за „Новости“ да су стигли до отварања шахти и да невероватно брза вода шикља из њих.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција и ватрогасне службе током целог дана рашчишћавају терен око куће у Бањском пољу. Кућа код које је нестала Данка у јако лошем стању. Кућа коју чисти багер, а код које је нестала малена Данка Илић (2), прво је претражена специјалном термовизијском камером.

Два багера тренутно се налазе на терену око викендице Илића у близини које је последњи пут виђена мала Данка за којом се већ трећи дан трага.Тренутно на ископавању терена раде два багера заједно, а како незванично сазнајемо, кућа је била окружена депонијом, па полиција, ради лакше претраге, чисти ово подручје од ђубрета.

Подсетимо, Данка Илић нестала је у уторак у 13.45 када је њена мајка отишла да сипа воду старијем детету. Девојчица је у тренутку нестанка на себи имала љубичасте панталоне и маслинасто зелену јакну, везану косу.

Данас и јуче родитељи су саслушани у полицији у својству сведока и за сада нису осумњичени.

Извор: Новости

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ