Идвајамо Србија

ЦРНЕ ВЕСТИ СТИЖУ ИЗ БОРА: Радници ЈКП Водовода мртви пијани убили Данку

Како је потврђено за АТВ криминалистичка полиција из Бора ухапсила је раднике Јавног комуналног предузећа ”Водовод” Бор С. Ј. (50) из села Лука и Д. Д. (50) из села Злот.

”С.Ј. је осумњичени да је службеним возилом ”фиат панда” у улици Радомира Путника ударио у пешака, двогодишњу Данку, и усмртио је. Заједно са колегом Д.Д. тијело девојчице убацили су у гепек возила, након чега су се одвезли до дивље депоније на ”Старобањском путу” код Бора где су тело избацили са десне стране пута”, каже извор близак истрази.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

С.Ј. се на терет ставља да је тиме починио тешко кривично дело против безбедности јавног саобраћаја, а Д.Д. помоћ учиниоцу после извршеног кривичног дела. Обојици је након хапшења одређено задржавање до 48 сати.

Истрага криминалистичке полиције ПУ Бор указује да се све одиграло 26. марта око 13:52 часова, односно свега седам минута након што је, према пријави мајке, девојчица нестала.

”С.Ј. се на терет ставља да није прилагодио брзину кретања возила стању и условима на коловозу услед чега је предњим десним делом возила ударио у девојчицу и усмртио је”, наводи извор из истраге.

На Информер телевизији се огласио Драган Ј.Вучићевић и саопштио да су обојица радника  ЈКП Водовод из Бора у тренутку убиства били тешко пијани.

Извор: Политика/Србија јавља

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ