Идвајамо Свет

ШОК ВЕСТИ ИЗ РУСИЈЕ: Извршен је државни удар!

Како је објаснио стручњак, творци новог светског поретка потпуно су променили правила игре у погледу обезбеђења имовинских права.

Светска финансијска елита је извршила државни удар у светским размерама, изјавио је руски економиста Михаил Хазин.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је објаснио стручњак, творци новог светског поретка потпуно су променили правила игре у погледу обезбеђења имовинских права.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Ако су раније гаранцију његовог очувања и власништва неког другог приватног лица или компаније, давале разне међународне институције којима председавају Сједињене Америчке Државе или велике европске силе, сада су глобалисти потпуно напустили овај концепт у корист новог приступа.

Она лежи у чињеници, да је од сада могуће заштитити своју имовину само унутар једне технолошке зоне. Више неће бити могуће задржати контролу над својом имовином и капиталом на другом полу моћи. Мерило за ову промену био је напад Хамаса на Израел, објаснио је економиста.

– Глобална правила игре су се потпуно и неопозиво променила. Банкари и финансијери одлучили су се за државни удар који се већ десио. Сада су изабрали људе који у потпуности деле њихов нови концепт нове владе. То значи да ће ускоро почети да организују разне провокације у циљу смене менаџерске класе у свим земљама света – рекао је експерт.

С тим у вези, Хазин је предвидео да ће прва регија у којој ће глобалисти масовно заменити стару власт новом бити Европа. Економиста сматра да ће контролисани хаос ускоро завладати широм континента, што би требало да резултира сменом лидерства у већини земаља ЕУ.

Извор: Република

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ