Србија

СИТУАЦИЈА СВЕ ГОРА! Чувени српски лекар: Више не сме да се ћути о тајни НАТО злочина

„Као последица НАТО бомбардовања, у Србији се појавио тумор постељице. Број оболелих се пре 1999. године изражавало у промилима, а након присуства радиоактивног уранијума, он се изражава у процентима, што значи да се тај тумор повећао десет пута у односу на раније“, каже у интервјуу за Спутњик чувени гинеколог доктор Душан Станојевић.

Врхунски стручњак из области акушерства и гинекологије, човек који је породио између петнаест и двадесет хиљада жена у Србији, открио је за Спутњик како се треба борити против беле куге, постоји ли индукција помоћу које би се Европска унија отворила према нашој земљи, у којој мери нам прете новооткривене мајмунске богиње, али и зашто даје предност царском резу у односу на природни порођај.

Професор доктор Станојевић, који је светску медијску славу стекао када је почетком деведесетих година прошлог века порађао шимпанзу царским резом, тврди за Спутњик да је осиромашени уранијум прилично осиромашио здравље српске нације и да је, поред карцинома постељице, тумор костију код деце повећан за сто одсто након НАТО агресије на Југославију.

„Почетком двехиљадитих, не знам из ког разлога, наша држава није била спремна да прихвати тврдње лекара колико нам је здравље угрожено присуством радиоактивног уранијума. Наша полиција је отишла у лабораторију која се налази у Суботици и која је то све открила. Рекли су им: ’Ако још нешто откријете, видећете шта ће са вама бити. Немојте то никоме објављивати‘. Дакле, наша полиција је у то време била против сопственог народа. Уместо да то тада почне да се открива, сви су ћутали. Е сад смо одједном у ситуацији да људи више не могу да ћуте. Појављују се болести које се на дугорочно откривају. Да ли је то довело и до појаве стерилитета — још нема одређених открића“, објаснио је доктор Станојевић

 

Извор: rs.sputniknews.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ