Србија

ШОКАНТНО САЗНАЊЕ! ДЕСАНТ НА ГАЗИВОДЕ: Кфор помогао ТАЧИЈУ да упадне на СЕВЕР КОСОВА, ово их је ОДАЛО!

У пратњи крвника Тачија била чак и возила Уједињених нација!

Пре и током десанта косовских специјалних јединица РОСУ на Газиводе, на небу изнад Косова и Метохије биле су три беспилотне летелице Кфора, од којих је једна директно покривала север покрајине, тако да Београд искључује могућност да та војна мисија није знала за сулуду операцију Хашима Тачија, пишу медији.

Позивајући се на неименоване изворе, медији наводе да су у пратњи Хашима Тачија била чак и возила Уједињених нација.

То додатно буди сумњу у тврдње међународних снага да нису биле обавештене о посети, а њихова је обавеза да о сличним кретањима северно од Ибра одмах информишу наше званичнике.

– Док су Тачијеви специјалци са дугим цевима демонстрирали силу и са пушкама на готовс малтретирали Србе у Центру за развој спорта и екологије, били су под будним оком посаде хеликоптера Кфора, који их је надлетао, тако да пада у воду прича да се није знало за брутални упад којим су погажени сви важећи споразуми чији су гарант и НАТО и Европска унија – наводи се у тексту.

LIVENjësitet Speciale të Policisë së Kosovës në veri

Posted by Kallxo.com on Saturday, September 29, 2018

Како тврди извор из безбедносних структура, специјалци из Приштине су детаљно извиђали терен два и по сата пре него што је Тачи дошао на Газиводе.

Video, Thaçi në veri

Pamje ekskluzive të Indeksonline ku shihet presidenti, Hashim Thaçi dhe shefi i Policisë, Rashit Qalaj tek Liqeni i Ujmanit –

Posted by IndeksOnline on Saturday, September 29, 2018

– У ширем реону било је распоређено 12 снајпериста, а у подручје хидроелектране бануло је више од 100 до зуба наоружаних полицајаца. Тако да су смешне приче из Кфора да они нису знали шта се дешава у Зубином Потоку“, преносе медији.

 

Извор: Tanjug

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ