Регион Србија

ДУША ПРОДАНА! Покатоличени Србин еуфорично извештавао за ХРТ са Ђиласових протеста у Београду и НАЈАВИО „ПОЧЕТАК РЕВОЛУЦИЈЕ“!

Највећу подршку такозваним ‘грађанским протестима’ у Београду, поред премијера лажне државе Kосово Рамуша Харадинаја, пружили су овог викенда и хрватски проусташки екстремисти и њихови медији!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Да подршка усташа Савезу за Србију, међутим, није никакав спонтани гест појединца, конкретно Јадранке Kосор, сведочи и извештавање хрватских медија. Њихови водећи медији су шетњу неколико хиљада грађана назвали ‘почетком револуције’ (!?) и ‘великим народним бунтом’, а репортер државне телевизије ХРТ укључио се током протеста уживо у ‘Дневник’ из Београда.

Прилог је најављен под насловом: „Јављање из гротла грађанског и патриотског отпора Вучићу“ (?!)

А тај репортер који се јавио из „гротла“ је – Драган Николић, покатоличени Србин, којег ХРТ редовно шаље на Kосово, све од њиховог незаконитог и противуставног „осамостаљења“.

Овај србомрзац српске крви се и иначе истиче антисрпским ставовима, што му је оногућило да направи „озбиљну“ медијску каријеру и од обичног спортског новинара постане политички извештач. Kвалификације за то му нису биле неопходне. Довољно је било што мрзи свој народ.

Ето какви ликови подржавају Ђиласов протест. Душе продане које се стиде свог порекла!

Извор: Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ