Регион Србија

СЛОБА МИЛОШЕВИЋ НАМ ЈЕ СВИМА ПОТПИСАО СМРТНУ ПРЕСУДУ! ’91. послао оперативце да око нуклеарне електране „Кршко“ поставе БОМБУ!

Агенти обавештајних служби ЦИА, МИ6 и БНД у паници јуре план који је направљен у време Слободана Милошевића.

Агенти обавештајних служби ЦИА, МИ6 и БНД у паници јуре план минирања нуклеарне електране „Кршко“ који је направљен у време Слободана Милошевића, а који активирањем и сад може да уништи цео регион око Словеније и убије најмање милион људи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

План је наводно завршио код човека који и данас ужива велико поверење руског председника Владимира Путина.

Како открива извор, Милошевић је 1991. наредио да се минира нуклеарна електрана „Кршко“.

– Та наредба је издата „исхитрено“ због беса које је у њему изазвало обарање војног хеликоптера у Словенији 1991. године – наводи извор и додаје:

– Стручни оперативци упозорили су Милошевића и предочили му да би последице од удара код истицања радијације могле да буду “ нуклеарна бомба“ са несагледивим последицама у Европи.

Након тога је он ипак стопирао ову акцију и наредио повлачење специјалних јединица које су минирале подручје у Словенији.

Оперативци су приликом повлачења самоиницијативно у знак упозорења “ дигли у ваздух“ далековод у околини нуклеарке „Кршко“.

Најеминетнији стручњаци из ове области годинама покушавају да пронађу где су постављени експлозиви, али безуспешно. Нејвећа опасност минираног подручја произилази из тога што би хаварија имала моментално дејство и штета не би била само на нуклеарки јер би дошло до „цурења“ посебно због „руже ветрова“ који би проширили радијацију на већи део околине у неколико земаља.

– Без плана минирања нико не може да демонтира ово подручје. Обавештајци многих служби покушавају на све могуће начине да дођу до тог плана, јер и даље постоји реална опасност да се план активира и убије милион људи – тврди извор.

План је како каже, сакривен још давне 1991. на „тајно и поверљиво“ место и само људи у чијим рукама могу да реше ову дуго чувану тајну.

– Због блиских веза породице Милошевић с Москвом , претпоставља се да је план минирања управо тамо завршио.

Милошевић га је предао у руке човеку који је и у то време био близак са садашњим шефом Русије Владимиром Путином. Обавештајци ЦИА сумњају да је то заправо особа, стара око шездесетак година, о којој је већ писано, а која је у ствари „Путинов лав“, односно припадник Националне гарде Русије, те његов специјалац којег је недавно послао из Русије да помогне из сенке Србији и БиХ.

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Ало.рс/ Курир/ М. И.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ