Свет

ОДЗВАЊАО ДАЛЕКО: Две жене покосио, директно у главу, а онда се дечаку ЗАБИО право у ГРУДИ!

На плажи Голд Харбор у Глостеру догодила се несвакидашња несрећа. Дечаку (13) се сунцобран ношен ветром забио у лево раме и за длаку промашио срце.

Дечак, који је са Флориде дошао у посету рођацима оперисан је у болници, а лекари су рекли да ће се опоравити. Сведоци ове језиве несреће кажу да је право чудо што је жив и што су спасиоци били на лицу места. Посетиоци плаже су са ужасом гледали како је сунцобран ношен ветром улетео право у групу људи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Одмарали смо на плажи, а онда се одједном поред нас пролетео тај сунцобран кроз ваздух, аонда су људи почели да вриште. Људи су потрчали и видела сам крваво дете како лежи на песку – рекла је Стефани Питерс из Кембриџа која је присуствовала инциденту.

Лора Вуд из Роулија рекла је да је сунцобран полетео и ударио две жене у главу, пао доле и потом пробио дечаку руку код пазуха.

– Крви је било на све стране – додала је она.

Кад је сунцобран пробио дечаково раме његова мајка је почела да да дозива у помоћ.

Сви су се успаничили. Чуо сам како жена вришти, а онда сам видео како сунцобран лети на дете дете. Његова мајка је звала спасиоце – испричао је Брендон Филипс који се тог дана затекао на плажи.

Срећом по дечака, на лицу места је била присутна медицинска сестра, која је поред спасиоца ускочила у помоћ.

Стручњаци су упозорили људе да сунцобрани могу бити опасни ако се не учврсте, а овај инцидент је подсетник томе. Они су истакли да није довољно само га забити у песак, већ га треба причврстити на теже постоље.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ