Србија

Маријан је послао жени поруку да је све ОК, кроз 20 минута био је мртав!

Маријан Ђокић (39) из Крагујевца страдао је у недељу, 25. августа, на путу Подгорица-Колашин, у месту Биоче. На њега је, по првим и незваничним информацијама, налетео други аутомобил, због чега је овај мотоциклиста изгубио контролу и слетео с пута. Његова породица моли да јој се јаве очевици ове несреће како би се истина о изненадном губитку мужа и оца сазнала.

Маријан се тог јутра враћао са мора, где је на још неколико дана оставио своју жену и децу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Он је морао да се врати у недељу, јер је сутра радио, а деца и ја смо остали до петка. Око 8.50 послао ми је последњу поруку, да је направио паузу и да ускоро креће даље. Око 9.10 већ је био мртав – са уздахом каже за Телеграф.рс његова супруга Ивана.

По првим информацијама, аутомобил и мотоцикл сударили су се под непознатим околностима, услед чега је Маријан изгубио контролу над мотором и слетео у кањон. Он је погинуо на лицу места, а његовој породици се у тој секунди живот променио из корена.

Поред све боли, Ивана, наједном самохрана мајка, одлучна је да сазна шта се њеном мужу десило.

– Мој супруг никада није дивљао мотором. Био је одговоран, возио је децу и мене. Ипак, никада не можете да будете потпуно сигурни. Онда сам видела коментаре на вестима где се јављају очевици и бране га. Пишу да су све видели, да Маријан ништа није био крив, да је аутомобил прешао у његову траку и очешао га …- каже она.

И извештај је, каже, наговестио нешто слично. Све се дешавало у десној половини десне, Маријанове, траке.

– Молим све људе који су били очевици несреће, који су видели шта се десило, да нам се јаве. Знам да мога мужа ништа неће вратити, али због њега и његове деце морам да сазнам истину – каже она.

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ