Свет

ХОРОР: Полиција ухапсила очуха, који је убио бебу !

Фото: Pixabay.com

Полиција у Аргентини ухапсила је Хесуса Микела Залазара (26) због сумње да је из нехата убио своју шестомесечну пасторку.

Девојчица је, наиме, преминула након што ју је Хесус случајно бацио на вентилатор на плафону током игре. Трагедија се догодила током викенда у Сан Хуану на југу Аргентине, током породичног окупљања.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како преноси Дејли Мејл, позивајући на локалне медије, Хесус је носио девојчицу по кући и повремено би је бацао увис јер је то малецку увесељавало.

У једном моменту није добро проценио удаљеност од вентилатора и како је бацио малецку, тако ју је ударио проплере у главицу и задао јој повреде опасне по живот. Девојчица је хитно превезена у болницу, али упркос напорима лекара, преминула је следећег јутра.

„Моја сестра је кувала у кухињи и ја сам кренула да постављам сто. Рекла сам му да је ручак ускоро готов и видела сам да се игра са бебом. У следећем тренутку се само чуо туп ударац и он је утрчао у собу носећи је на рукама, мајица му је била сва крвава“, прича тетка девојчице.

Она каже да су одмах истрчали из куће по помоћ, а да је Хесус на путу до болнице све време у шоку понављао: „Нисам ништа урадио“.

Медији пишу да су рођаци који су били у тренутку трагедије у кући били толико бесни да су хтели да пребију несрећног младића. Недуго након доласка у болницу Хесус је приведен, а на терет му се ставља убиство из нехата.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ