Србија

СТРАВИЧНА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА: Има повређених !

Аутомобил марке БМW 5, лесковачих регистарских ознака, са двоје млађих, слетео је касно синоћ с пута према Власотинцу и забио се у јарак и зградау стоваришта, летећи при том преко 50 метара у ваздух. На срећу, мушкарац и жена су задобили лакше повреде, али је аутомобил, посебно предњу део у потпуности смрскан.

Како је југмедии потврђено у ургентном центру Опште болнице Лесковац, двоје путника из аутомобила задобило је огреботине и нагњечења по телу, али „повреде нису озбиљне“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На лицу места још траје полицијски увиђај, а деловале су две екипе хитне помоћи Дома здравља Лесковац јер им је дојављено да је реч о тежем удесу.

Удес се догодио око 23.30 сати код седишта „Нови дом“ на излазу из Лесковца на још не дирнутој асфалтној деоници, будући да се тај пут реконструише. Возило се кретало из правца Лесковца, највероватније великом брзином. На путу се не виде трагови кочења, нити је возило пробило заштитну ограду.

Видљиво је да је аутомобил склизнуо с пута око 150 метара пре него се закуцао, да је око 100 метара ишао травом поред коловоза, а трагови нестају 50 метара испред јарка у који је упао и предњим делом изашао из њега и ударио у помоћни објекат оштетивши га.

Претпоставка је да је тих 50 метара возило буквално летело кроз ваздух, па је права срећа што су возач и његова сувозачица прошли са лакшим озледама.

Незванични сазнајемо да је возач БМW-а био у алкохолисаном стању.

Извор: Југмедиа

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ