Србија

Стравичан снимак пљачке код Крушевца: Оно што је урадио радник, шокирало је све ! (ВИДЕО)

Фото: јутјуб

Јунак одбране кладионице у Паруновцу код Крушевца је Веселин Ивковић (33) који је из драме која се одиграла ноћас око 3,10 у локалу, где ради више од 10 година, изашао као победник, и то пошто се голорук супроставио наоружаним пљачкашима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Стајао сам за шанком када су дошла два момка, наоружана, мислио сам стварно да је шала и рекао сам “изађите напоље” – сведочи радник Веселин Ивковић.

– Они су понављали само “пљачка, пљачка, паре, паре”, а ја “изађите напоље”. Имали су капуљаче и мараме преко лица и у једном тренутку, уперили су пиштољ и пушку у мом правцу. Испалили су метак, а ја сам се тек тада бацио иза шанка. Покушали су да узму новац, али сам покушао да сачувам касу. Нисам ни свестан шта сам урадио, једноставно сам хтео да одбраним пазар. Када сам прегледао снимке са сигурносних камера, као да сам тек тада видео шта је све могло да се догоди. Можда је и адреналин био у питању, па сам тако реаговао, прича овај храбри младић.

Каса се у том кошкању нашла на поду кладионице, а новац просуо. Разбојници су покупили тек мало више од 7.000 динара, што је минимално, будући да је пазар премашивао 100.000 динара.

– Они су покупили то мало са пода и побегли, а ја сам потрчао ка вратима да их придржавам рукама и телом – сведочи даље за “Новости” Ивковић. – Викнуо сам једном госту који је био на апаратима да ми брзо донесе прслук, где су ми били кључеви. Када сам закључао кладионицу, позвао сам полицију, шефа кладионице, газду. Са полицијом су дошли и форензичари, узели су отиске са касе, а ми смо дали изјаве у полицији.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ