Србија

ВУЧИЋ ОТКРИО! Стање је лоше: Можемо да затворимо границе за 12 сати

Председник је рекао да је разговарао са министром здравља Златибором Лончаром, и похвалио је рад свих доктора и медицинских сестара.

– Ми и даље имамо само једног оболелог од коронавируса, и његово стање је данас мало лошије него јуче. Још једном желим да се захвалим свим медицинским радницима на сјајном послу који обављају.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је одговорио на све болесне жеље делова опозиције који су индиректно и директно прижељкивали да оболи од коронавируса.

– Ако би могао Вучић да умре, то би им решило проблеме. Или кад би могли да ме стрпају у карантин, барем до 26. априла. Не вреди људи, неће вас народ. Они су заједно са оним мањим партнером имали 13 или 14 посто. Сад сви заједно немају 8 посто. Неће људи да слушају претње, већ хоће план и програм.

Вучић је нагласио да можемо да затворимо све наше границе за 12 сати потпуно херметички.

– Људи не треба да брину о томе, и уколико би на било који начин била угрожена сиругност и безбедност људи ми ћемо реаговати. Ми смо пребродили и много теже кризе и извукли смо земљу из банкрота. То смо успели да победимо, све друго ћемо лако да савладамо. Србија је превише озбиљна земља да не би могла да изађе на крај са мигрантском кризом – рекао је Вучић, па одговорио на америчке најаве да ће Србији увести санкције због набавке руског оружја.

 

Извор: Srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ