Србија

ШОКИРАО СВЕ! Зоран открио: Ево зашто је Јелену звао „тетка“

Зоран Марјановић одговорио је на питање да ли је Јелени давао погрдне надимке као што тврде њена сестра и другарице.

– Ми смо једно друго звали „медо“! Некада бих је у шали назвао „тетка“. То је било само из милоште. То ми никада није замерала јер је знала да се на тај начин шалим с њом. Увек би се заједно са мном насмејала томе. Тако да нема говора о томе да је у нашој вези и касније у браку било дисхармоније, увреда и омаловажавања – тврди он.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Питам се зашто од толико људи који су заиста с нама били блиски и знају да је Јелена била срећна и вољена жена, а притом су дали исказ у полицији, нико није саслушан у тужилаштву, нити су предложени за сведоке?! – пита се Марјановић.

Он тврди да је најмеродавнији исказ Јеленине мајке, покојне Зорице Крсмановић, која је веома добро била упућена у све детаље њихове везе, а касније и брака.

– Зорица је дала исказ у полицији, али се он, нажалост, не може користити на суду. Међутим, може да буде велика смерница! Реч је о исказу једне мајке, којој је убијена ћерка јединица. У њему је, када је говорила о мени, као и нашем браку све навела у суперлативу. Зар мислите да би покојна Зорица Крсмановић у том болу нешто прећутала? Да су постојале било какве индиције, које би указивале на било какав несклад и размирице, у Јеленином и мом животу, а камоли нешто више, зар мислите да то не би рекла? – каже Марјановић.

 

Извор: Курир.рс/Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ