Србија

ПРЕМИНУО МИША ТУМБАС: Чувени навијач Партизана пронађен мртав код куће

Мирослав Гајић навелико познати као „Миша Тумбас“ чувени навијач Партизана преминуо је данас у 66. години живота, сазнаје Курир.

Миша Тумбас је био један је од најпознатијих навијача Партизана. Присуствовао је готово сваком мечу клубова из црно-беле породице, као по правилу посебно поздрављен од Гробара, који су му пре неколико година средили дом у Баричу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Живот је посветио црно -белим бојама.

– Много воли Партизан. Људи о њему испрва мисле да је човек с посебним потребама, али кад ви видите да он напамет зна распоред свих Партизанових утакмица и догађаја, да зна где и кад се одржавају и свуда стигне на време, онда вам постане јасно да је он веома интелигентан. Ма, бестрага му глава, кад би и остале ствари знао као што зна све о Партизану, лепши би био живот и њему и мени. Овако, час ме доведе до лудила, час ме засмеје до суза, причала је раније његова комшиница Гоца.

Напамет је знао распоред свих Партизанових утакмица и догађаја, да зна где и кад се одржавају и свуда стигне на време.

Поготово је имао присан однос са Душком Вујошевићем, легендарним тренером кошаркаша Партизана, који му је на велику Мишину жељу био чак и кум на крштењу.

Тело навијача Партизана пронашла је жена која му носи лекове и храну, пошто се Миша није одазивао, позвала је Хитну помоћ који су констатовали смрт кад су ушли у кућу.

Извор: Курир спорт

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ