Србија

У ШАПЦУ СЕ ОДИГРАЛА ПРАВА ДРАМА: Жени покушали да отму двоје деце !

Фото: Pixabay.com

Моја сестра је стајала са двоје малолетне деце када су јој пришла три непозната мушкарца и покушала да малишане стрпају у комби. Тек кад је почела да вришти, они су побегли – овако за „Блиц“ прича жена чије су, према њеним тврдњама, сестриће од пет и девет година покушале да отму непознате особе.

Према њеним речима, драма се одиграла данас између 16.30 и 17.00 сати у Норвешкој улици у Шапцу, недалеко од Завода за јавно здравље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Сестра је стајала са децом код семафора. Одједном су, из жутог комбија, излетела три мушкарца и почела да вуку децу у намери да их убаце у возило. Њихова мајка односно моја сестра, почела је да вришти из свег гласа и да покушава да их отргне из руку отмичара. Тада су се они вероватно уплашили, утрчали у комби и побегли у непознатом правцу – препричава детаље саговорница „Блиц“ (име познато редакцији).

Она додаје да нико од случајних пролазника није хтео да притекне у помоћ иако се све дештавало током дана када је на шабачким улицама велики број људи.

Шабачка полиција: Простор покривен камерама, истрага у току

– Пријављен је случај, али није поднета кривична пријава. Узели смо изјаву од жене која, како нам је рекла, сумња да су покушали да јој отму децу. Обавештено је и Основно и Више јавно тужилаштво. Простор на ком је, према речима оштећене, покушана отмица покривен је камерама. Наше екипе су на терену и проверавају све околности – кажу за „Блиц“ из ПУ Шабац.

Извор: Блиц.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ