Србија

НОВИ ИНЦИДЕНТ НА ТЕЛЕВИЗИЈИ: Поставили питање Ани Брнабић, затим се умешала Жаклина Таталовић !

Ана Брнабић обишла је данас Иновациони центар Електротехничког факултета (ЕТФ)

Влада Србије обезбедила је, уз подршку Европске инвестиционе банке (ЕИБ), нову опрему за Иновациони центар Електротехничког факултета (ЕТФ) вредну 668.000 евра, изјавила је премијерка Ана Брнабић током посете ЕТФ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ана Брнабић је нагласила да је развој заснован на иновацијама и знању био један од кључних приоритета Владе Србије. Она је истакла да је недавно отворен Научно-технолошки парк (НТП) у НИшу, а ускоро ће бити отворен и у Новом Саду.

Премијерка је указала да су током мандата актуелне владе отворена четири НТП, рачунајући оне у Београду и Чачку. Она је додала да је у плану изградња сличног парка и у Крагујевцу.

Свечаност којој је присуствовала премијерка Ана Брнабић покушали су да покваре из телевизије Н1 која отворено ради за део опозиције у Србији.

Да подсетимо, јуче се породица председника Србије се поново нашла на удару медија који имају залеђину политичких, мафијашких и обавештајних структура.

Овај пут син председника Србије Данило Вучић усликан је како гледа фудбалску утакмицу у кафићу са пријатељима, а потом су и он и присутно друштво означени као припадници одређених навијачких и криминалних група од стране портала Крик.

Новинарка Н1 Жаклина Таталовић поставила је питање премијерки Брнабић, које се тиче Данила Вучића, међутим одговор није желела да чује, јер јој се не допада, па је на све начине покушала да онемогући премијерку да одговори.

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ