Србија

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНЕ ТУЧЕ: Непозната група младића, претукла МАЛОЛЕТНИКЕ !

Сва петорица тинејџера затражила су медицинску помоћ, а четворица су превезена у Универзитетску дечју клинику у Тиршовој улици.

Петорица малолетника повређена су прексиноћ у Бољевцима, када су их, како су навели претукли „непознати нападачи“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се сазнаје, сва петорица тинејџера затражила су медицинску помоћ, а четворица су превезена у Универзитетску дечју клинику у Тиршовој улици.

– У тучи у Бисер парку у Бољевцима, повређене су четири малолетне особе То су дечаци, старости 16 година. Они су након збрињавања од стане наше екипе одвезени у Тиршову, један са потресом мозга, други са опекотином од бакље, трећи са суспектним преломом леве руке и четврти са контузијом кичме – рекла је др Виолета Николић.

Како су малолетници повређени утврђује полиција. Проверава се истинитост њихових навода. Наиме, тинејжери су испричали да су у петак увече, око 22.30 сати шетали ка Бисер парку, на левој обали Дунава. Ту су сусрели, како су навели, њима непознату групу младића, која их је, без икаквог разлога, напала и повредила.

Након што су их претукли нападачи су, испричали су малолетници, побегли.

На Звездари избоден Лазар Л.

Ово је иначе други напад, за кратко време, у коме су малолетници тешко повређени. Пре само три дана, на Звездари је ножем избоден 17-годишњи Лазар Л. Полиција је брзо привела осумњиченог за покушај убиства тинејџера, такође малолетника, са којим се, како се сумња, посвађао због дроге.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ