Србија

ХОРОР У У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА! Напили глувонемог дечака (9) па га силовали?

Малишан се због озбиљних повреда већ шест дана налази у болници, а полиција интезивно трага за починиоцем овог кривичног дела или више њих

Деветогодишњи дечак из Сремских Карловаца, који је, како се сумња, силован у ноћи између суботе и недеље на журци, већ шест дана се налази у болници због повреда које је задобио. – Доброг је општег стања. За сада остаје у болници – речено нам је у овој установи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иживљавали се

Сумња се да је малишана, који је глувонем, сексуално злостављало више особа на прослави на коју је отишао са својим рођаком. – Како сам чула, један од рођака га је повео са собом на неку журку. Прича се да су тамо били само мушкарци и да су наводно дали детету да пије алкохол и да су га добро напили и онда се иживљавали над њим. Изгледа да је њега више њих напаствовало – каже мештанка, која познаје продоицу дечака. Случај ужасног злостављања малолетника открила је његова мајка.

– У недељу ујутру рођак га је довео кући са те журке. Он је одмах легао да спава. Дуго није устајао, иако је био будан у кревету. Мајку је то забринуло и питала га је шта му је, а он јој је одговорио да га јако боли стомак. Жена га је одмах одвела код лекара. Доктори су током прегледа остали запрепашћени, пошто је утврђено да је дете силовано и да је том приликом задобило озбиљне повреде – објашњава извор. Мештани Сремских Карловаца веома су се узнемирили због овог, како кажу, незапамћеног догађаја.

Истрага у току

– Страшно! Не могу да верујем шта се све догађа. Дечак је глувонем и живи у беди, а сада га је и ова несрећа задесила. Па тај који је то урадио, не знам како може да живи. Грозота једна. Видим да полиција и данас обавља разговоре и приводе неке младиће. Верујем да ће полиција решити ово и ухапсити одговорне – каже мештанка. За починиоцем овог кривичног дела или више њих полиција интензивно трага. – Обавељени су разговори са више особа, врше се неопходна вештачења и предузимају све друге мере и радње за утврђивање чињеница и околности немилог догађаја – каже извор.

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ