Србија

ВУЧИЋ СЕ ХИТНО ОБРАТИО ГРАЂАНИМА НАКОН ВОЈНЕ ПАРАДЕ У РУСИЈИ! Ево шта је поручио

Након завршетка војне праде којом је обележена 75. годишњица завршетка Другог светског рата, председник Србије Александар Вучић осврнуо се на резултате посете Москви

НАКОН завршетка војне праде којом је обележена 75. годишњица завршетка Другог светског рата, председник Србије Александар Вучић се у изјави за Пинк осврнуо се на резултате посете Москви и рекао да је у више наврата разговарао са председником Руске Федерације Владимиром Путином.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вучић је истакао да је имао састанке са више лидера из окружења Русије и да је разговарао о трговинској размени, која је значајна за економску будућност Србије.

Вучић је напоменуо и то да ће Србија да настави да чува истину и поштује све жртве фашизма.

„Посебно сам поносан на нашу јединицу, на наше гардисте који су били сјајни“, рекоа је Вучић и рекао да је невероватан осећај гледати их на Црвеном тргу.

Истиче да је желео да покаже колико воли српску војску и српксу земљу.

„То је посебан осећај и то мора да се доживи. То је нешто од посебног значаја“, рекао је Вучић.

Истиче да је дуго разговарао са Путином, као и да је био изузетан домаћин.

Додаје да је велика ствар за Србију, када знамо да је у билатералну посету примио још само једног лидера поред њега.

„Имали смо важан разговор о Косову и Метохији. Сутра ме чека и одлазак у Брисел, прекосутра у ВАшингтон, а затим и Љубљана“, рекао је Вучић.

Вучић је истакао да је причао са Макроном, али истиче да не воли да пуни новинске ступце са људима са којима није ништа договарао, додајући да очекује ускоро наставак разговора у Бриселу.

Како каже, за њега је важно да се у најкраћем року помогне људима који су погођени поплавама.

„Тражићу од Владе да се свакоме помогне“, рекао је Вучић и додао да треба да се припремамо за јесен и за одговор на коронавирус, када нас, додаје, очекују праве муке.

Извор: Новости.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ