Србија

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ОБЈАВИО СЈАЈНУ ВЕСТ: Од сутра је све бесплатно!

Београд — Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће сви грађани БиХ од сутра, било где и било кад, у Србији моћи бесплатно да се вакцинишу и добију сертификат.

Вучић је, након састанка са делегацијом Републике Српске, коју предводе председавајући Председништвом Босне и Херцеговине Милорад Додик и председница Републике Српске Жељка Цвијановић, рекао да ће грађани Републике Српске и из целе БиХ моћи као и грађани Србије да се вакцинишу где год хоће.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Могу потпуно бесплатно да се вакцинишу и да добију сертификат о томе као и грађани Србије“, рекао је Вучић истичићи да имамо довољно вакцина, као и да смо успели у последњих двадесетак дана да вакцинишемо нових око 630.000 – 640.000 грађана

Председник Србије је поручио да Србија има довољно вакцина за цео регион и позвао грађане БиХ да се вакцинишу. Такође, поручио је да ће Србија наставити да помаже Републику Српску у складу Законом о специјалним везанма и Дејтонским споразумом, не кршећи ниједну међуанродну норму, а показујући поштовање и љубав према Српској.

Казао је да су на састанку данас разговрали и о другим важним темама и о националној стратегији и проблемима по питану КиМ. Вучић је захвалио Милораду Додику и представницима свих парламентаних странака на подршци Србији по питању КиМ.

 

 

 

 

 

 

Извор: Танјуг

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ