Србија

Шокирао Србију! ОГЛАСИО СЕ ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ: Објаснио због чега је дошло до инцидента у ком је демолирао локал на Новом Београду

ЛИДЕР ЛДП Чедомир Јовановић изјавио је јутрос да је до инцидента на Новом Београду, када је разбио стакло на једном локалу, дошло пошто су га напали чланови припадника навијачке групе Хијене.

Он је за ТВ Прва казао да јесте бацио столицу на стакло, али све зато што је нападнут, и поручио да се никоме неће склањати са пута. Рекао је и да му је жао због људи који су били у локалу, и због радника у њему.

– Овде су камере и око ове зграде су камере нећу да причам ништа даље, то је све снимљено па нека се гледа. Као и до сада баш ме брига шта пишу таблоиди, нека славе ти хулигани, али ја им се нећу склањати са пута. Овде живим ту ми је породица, и ко год мисли да ћу се ја склањати са пута њима, вара се – рекао је Јовановић јутро након инцидента.

Он је рекао да није био први пут мета напада навијачких група.

Овде ме редовно чекају као и синоћ. ево то је тај демолирани локал. Да ли сам ја бацио столицу у ово стакло, јесам, зато што они само тај језик разумеју и ниједан други – казао је лидер ЛДП:

– А то што је ово стакло проблем а није проблем Бетон хала, њихово дивљање, скидање гаћа, малтретирање сваког поштеног човека, то са мном не може да прође. Нити да то очекују од мене. Овде живим свако јутро идем овде у пекару. Нисам ја дошао код њих него они код мене.

Рекао је да не планира да поднесе кривичне пријаве.

– Жао ми је, ту су били људи. Нису криви. Немам никакве везе са њима. Они раде, због тога ми је жао. Нек не долазе код мене. Нек ме заобилазе на улици, апсолутно ме не интересује, нишшта ме не обавезује. Да нису дошли, да ме нису напали не би ништа од тога било – истакао је Јовановић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Телеграф.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ