Србија

Трагедија! НАШ ПОЗНАТИ ПЕВАЧ ПРЕМИНУО У 62. ГОДИНИ! Породица потврдила ТУЖНУ ВЕСТ – ВЕЛИКИ ГУБИТАК!

Фото: Pixabay.com

Драган Милојевић Јапанац, некадашњи учесник шоуа „Никад није касно“, преминуо је у 62. години од последица коронавируса, саопштила је његова породица путем друштвених мрежа, а преноси „Гранд онлајн”. Бројне колеге певача, бајкера и адвоката остале су у шоку пошто су сазнале да је преминуо.

– Управо сам сазнала тужну вест, јако ми је жао. Ово је велики губитак за све нас који смо га познавали и који смо волели да слушамо његову музику. Саучешће његовој породици и пријатељима, памтићемо га као веселог и насмејаног певача, ентузијасту и адвоката – рекла је Зорица Акерман за поменуте медије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Драган Милојевић је рођен 1959. године у Ћуприји. Надимак Јапанац добио је због специфичног физичког изгледа – косих очију и оштре косе. Љубав и таленат ка певању показао је још у основној школи, али је певањем почео да се бави тек пошто је срео Данилушку Дачу Даниловића. Са њим, бавио се искључиво руском музиком, а заједно су снимили и један албум.

Завршио је Правни факултет и до краја живота бавио се адвокатуром у привредном криминалу. Како га је увек привлачила духовна музика, под „старе“ дане уписао је постдипломске студије на Богословији, али га у школовању зауставило бомбардовање 1999. године.

Поред музике, био је страствени заљубљеник у моторе, а са својим „љубимцем” Сузики Интрудером обишао је целу Азурну обалу, Португал, Грузију, Јерменију, Азербејџан и Турску.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: GrandOnline

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ